De lanserar vinglaset du inte kan krossa

Det är ju en otrevlig chansning utan dess like att packa ner vinglasen i picknickkorgen. Ett problem som detta nytillskott från Djuce verkar sätta stopp för.

Jonas Strandberg  |  Publicerad 2023-06-05 11:36  |  Lästid: < 1 minuter

För dig som är trött på att tvingas välja mellan lite fula engångsartiklar och glas som lätt går sönder kommer nu goda nyheter lagom till semestern. Djuce är nämligen nu aktuella med sommarens antagligen tåligaste vinglas. Ambitionen har varit att man ska kunna ta med sig glaset i ryggsäcken, diska det, tappa det, men förhoppningsvis i huvudsak dricka vin ur det.

Utvecklingen av glaset har pågått ända sedan Djuce lanserades under 2022. Resultatet rymmer 42 cl och är producerat av BPA-fri Tritanplast.

– Vi ville skapa en unik och vacker designprodukt, men också något som du kan spåra ur med. Ett snyggt vinglas som du kan ha på poolpartyn och dansgolv, men också ta med på hike eller chilla med i trädgården, säger Djuces kreative chef David Dworsky. 

Tanken har alltså inte bara varit att skapa ett glas som kan hanteras av de klantigaste av oss. Djuce berättar i ett pressmeddelande att mycket fokus även har lagts på designen. Kombinationen av en fotlös siluett, det symmetriska och räfflade mönstret, samt de tunna kanterna som utformats för att få till så mycket som möjligt av den klassiska glaskänslan. 

The Unbreakable Glasses släpps i paket om fyra glas för $49 på djuce.com/unbreakableglass.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-06-05 11:42