Hoppa till innehåll

Den här skejtaren tar begreppet adrenalinkick till nya höjder

En skejtare åker på en half-pipe i luften.

Det här skateboardtricket är inget för höjdrädda.

Jay Alvarrez är en amerikansk modell som även ägnar sig en del åt extremsport på fritiden. Nu har han utfört sitt sannolikt mäktigaste stunt hittills.

På en halfpipe som hålls svävande högt bland molnen med hjälp av vad som ser ut som en varmluftsballong åker Alvarrez skateboard och filmar sig själv. Det är en video som skapar fullständig svindel och kulminerar i att huvudpersonen kastar sig ut från halfpipen med skateboarden under armen och faller en bra stund innan fallskärmen till slut vecklar ut sig.

Foto: Youtube
Foto: Youtube

Även om modellyrket är Jay Alvarrez ursprungliga sysselsättning, där han synts i kampanjer för en mängd olika klädmärken och i musikvideor, är det framförallt via de extrema stuntsen han byggt upp en stor följarskara på sociala medier. Bland tidigare virala hits finns exempelvis en video där han ägnar sig åt skydiving med sin hund, som inte heller verkar speciellt höjdrädd av sig.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.