Hoppa till innehåll

En kort fråga bara

Bilden är borttagen

För ett tag sedan började jag ju brygga öl för att testa om det är värt det. Nu har det jäst i två veckor och är redo att tappas på flaskor. En fråga bara: hur vet jag om det funkat? Hur ska öl se ut/smaka/lukta efter två veckors jäsning? Kan jag bli förgiftad om jag … Continued

För ett tag sedan började jag ju brygga öl för att testa om det är värt det. Nu har det jäst i två veckor och är redo att tappas på flaskor. En fråga bara: hur vet jag om det funkat? Hur ska öl se ut/smaka/lukta efter två veckors jäsning? Kan jag bli förgiftad om jag provsmakar lite? Bara lite? Någon som vet?

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.