Hoppa till innehåll

5 gånger otroliga skådespelare har gjort riktiga skitfilmer

Även hyllade, respekterade skådespelare har perioder i sin karriär de helst inte talar högt om och på något sätt är det lite upplyftande att veta för resten av oss. Att till och med de bästa där ute kan producera riktig dynga.

Meryl Streep (Mamma Mia: Here We Go Again)

Den första filmen i Mamma Mia-franchisen var inget cinematiskt mästerverk, men det var en fullt godkänd musikalfilm rikt sprinklad med typ alla Abbas hits. De få låtar som blev över användes i uppföljaren och faktum är att hela den filmen känns som en restbuffé av bortlagda idéer från sin föregångare. Oinspirerad är bara förnamnet.

Marlon Brando (The Island of Dr. Moreau)

En man hamnar efter en olycka på en märklig ö, där det visar sig att invånarna är djur som en forskare försökt göra om till människor. Denna film är omgärdad av rykten om att vara en av de absolut krångligaste produktionerna i Hollywoods historia. Det märks. Filmen är ful, osammanhängande och extremt ojämnt spelad, vilket gör den till Brandos absolut sämsta film.

Al Pacino (Jack & Jill)

I denna horribla Adam Sandler-komedi spelar Sandler både Jack och Jill, vilket bara det borde vara en varningsklocka. Pacino spelar här tyvärr sig själv i en reklamfilm och resultatet är naturligtvis det sämsta han gjort.

Glenn Close (Hillbilly Elegy)

Den här filmen är så dålig att den känns rent människoföraktande. Uselt överspel från annars briljanta Glenn Close och Amy Adams, samt extremt tydligt förakt för landsbygden är två stora problem som gör den katastrofalt döpta Hillbilly Elegy till en mycket mörk period i Glenn Closes CV.

Michael Caine (Jaws: The Revenge)

Att en fjärde film i Hajenserien skulle vara undermålig kan knappast komma som en överraskning, men att hajen har ett hämndbegär är nog det märkligaste med den här skitrullen. Michael Caine är det bästa med den, men inte heller han har resurserna omkring sig att vara särskilt övertygande som skådespelare. Han har enligt uppgift själv aldrig sett filmen.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.