Paketresornas paketresa gör att du – teoretiskt sett – kan fira in 2019 två gånger

De goda nyheterna: du kan fira tolvslaget två gånger på ett smidigt och bekvämt sätt. De dåliga: det kostar satan.

Markus Thörnhammar  |  Publicerad 2018-12-14 16:00  |  Lästid: < 1 minuter

Nyårsafton är onekligen festkvällen framför andra (att uppskattningsvis 80 procent av alla nyårsfiranden resulterar i antiklimax av mer eller mindre monumentala proportioner är en annan historia). Men den som har för avsikt att festa som om det vore 1999 när det nya året ska ringas in har nu möjlighet att dubbla glädjen som det innebär att skråla “gott nytt år” i en hop av måttlöst påstrukna medmänniskor. Detta givet att man har dryga 350 000 dollar att avvara.

Det är privatjet-företaget PrivateFly som erbjuder denna minst sagt extravaganta paketlösning. Kvällen inleds i Sydney där man kan festa loss fram till 02.00 lokal tid. Därefter kastar man sig på den nätta 13, 5-timmars-flighten till Los Angeles där man sedan kan fortsätta nyårspartyt vid åttatiden på kvällen, tack vare tidsskillnaden de två metropolerna emellan på 19 timmar.

353 969 70 dollar är den exakta summan som den som vill ha hela flygplanet för sig själv får hosta upp. Vill man dela upplevelsen med några vänner går det dock att dela upp kostnaden på sju resesugna personer.

Flygningen går att beställa i två olika utföranden: "Wellness"-alternativet för vilket en medföljande designerpyjamas ingår, samt diverse detox-juicer och hudvårdsprodukter. Hugade festprissar lär dock välja "The Festive Flight" som enligt uppgift innebär att flygplanet förvandlas till en "miniklubb".

Undertecknad lovar att återkomma med en uttömmande rapport om resan samt en gedigen recension av PrivateFly:s tjänster.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 02:28