Hoppa till innehåll

Grand Hôtel hyllar rivieran med ny restaurang i Stockholm

Jonas Strandberg

Restaurangutbudet i Stockholm fick just ett välkommet tillskott i form av extremt somriga Grand Soleil. Ambitionen? En liten bit av rivieran, året runt.

Nu slår portarna upp till Grand Hôtels nya storsatsning Grand Soleil på Blasieholmskajen i Stockholm. Målsättningen med restaurangen har varit att med meny och inredning skapa en hyllning till den glamourösa rivieran och den soliga estetiken längs kusten.

Grand Hôtels köksteam har tillsammans med Mathias Dahlgren skapat ett koncept där seafood och sallader tillsammans med inslag från grillen tar huvudrollen till lunch och middag. Med start i september serveras dessutom en stor kontinentalfrukost mellan 8-11.

Karl Persson på Grand Hôtel Stockholm berättar om den nya storsatsningen.

“På Grand Soleil lägger vi stor vikt vid våra råvaror och vår meny är noggrant utformad för att erbjuda gästerna en autentisk smak av rivieran samtidigt som vi tar fördel av Stockholms bästa solläge. Vår restaurangmiljö är noggrant utformad för att ge våra gäster en sofistikerad och avslappnad atmosfär där de kan njuta av det bästa från rivieran.”

Grand Soleil kommer under sommaren att ha öppet mellan 11:30 och 22:00 och hittas på Södra Blasieholmshamnen 4.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.