Hoppa till innehåll

Håll värmen om fötterna med ny sko från Converse

Tom Cehlin Magnusson

Gympaskor på vintern? Ett ljudligt sus går genom Sverige av alla föräldrars huvudskakningar. Men nu tar Converse upp kampen med Kung Bore för att lansera en sneaker du faktiskt kan använda hela vintern, och ändå hålla värmen.

Blöta skor, och därmed blöta fötter, är kanske det allra värsta med vinterns snö och slask. Känslan av att trampa i en vattenpöl och känna hur dagen förstörs i takt med att ens strumpor blir våta är något man inte ens önskar sin värsta fiende. För dig som vill behålla fötterna torra i vinter, och inte litar på husmorstipset ”plastpåsar i skorna”, så har Converse en lösning.

JB_B1_5342

Det amerikanska skomärket har nämligen bestämt sig för att ta upp striden mot vattenpölarna genom att ta fram ett par sneakers som ska tåla dåligt väder. Det är märkets klassiska Chuck Taylor II som utrustats med vattentätt premiumläder, isolerad insida och en stödjande 360°-krage i neopren kring anklarna som ska hålla vattnet borta.

JB_B1_5056FULL

Skon har också fått en kraftigare, vinteranpassad yttersula i gummi med djupa räfflor för bra grepp, och utrustats med Nike’s Lunarlon-innersula för ökad bekvämlighet.

FH16_AS_CHUCKll_BOOT_BOOTIEINSIDE_153573

Skorna finns att köpa nu på märkets hemsida.

FH16_AS_Chuckll_Boot_LATERAL_153572
FH16_AS_Chuckll_Boot_LATERAL_153574
FH16_AS_Chuckll_Boot_LATERAL_153571

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.