Annons
Annons

Här är årets nyheter från Triumfglass – och så smakar de

Våren har kommit till stora delar av Sverige, och nu kommer även årets glassar till frysdiskarna. Här är fem nyheter från Triumfglass, och vi har hittat flera nya favoriter!

Joel Linde

Movenpick-Caramelita

Mövenpick Caramelita

Karamellgräddglass med karamellsås och karamellbitar i en spröd våffla med mandelflarn. 100 % naturliga ingredienser.

Det tar ett par sekunder för smakerna att sjunka in och du kan börja uppskatta den. Den första vaniljen bär inte så bra i sig själv, men sen kommer en härlig andravåg med smaker när även är god sälta gör entre. Där kommer också karamellglassen in som ger glassen lite mer skjuts. Man hittar små skatter i form av kolakräm och karamellklumpar. Bra och krispigt rån!

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Pris: 27 kr

 

Movenpick-Maple-Walnut

Mövenpick Maple Walnut

Gräddglass med karamelliserade valnötter och lönnsirap med ett överdrag av schweizisk vit choklad! 100 % naturliga ingredienser.

Det här är kvalitet. Krämig gräddglass med lönnsirap som inte smakar standard vanilj, täckt av riktigt god, vit choklad. Härliga bitar av valnöt och spår av lönnsirap som man bara vill ha mer av.

Pris: 27 kr

 

Yollibox-jordgubb

Yollibox mini jordgubb

Ekologisk frozen yoghurt med låg fetthalt som enbart är smaksatt med riktiga jordgubbar.

Jordgubbssmaken är väldigt äkta, och det förklaras ju med att den är skapad helt av riktiga jordgubbar. Fräscht paketerad i liten förpackning, men jag tror att de flesta ändå känner sig ganska nöjda med storleken, trots att den kanske ser liten ut vid första anblick. Det gör bara att man aldrig kommer till det där proppmätta stadiet där man ångrar att man ens började äta.

Pris: 25 kr

 

frost-disney-triumf-glass

Frost

Glass med fruktig tutti-frutti smak med ett överdrag av läskande isglass. 

Tyvärr ganska intetsägande för vuxna smaklökar. Det är helt enkelt ljusblå isglass på ljusblå gräddglass, där ingen ger någon direkt mersmak. Målgruppen är dock väldigt tydlig, och där kanske den hittar hem lite bättre.

Pris: 13 kr

 

Sunset-triumf-glass

Sunset

Isglass med apelsin-, citron- och jordgubbsjuice. Mjölkfri.

Trots alla färger känns smakerna äkta och fräscha. Krämig kärna och välbalanserade smaker. Inget som sticker ut eller stör. Ett bra alternativ för den som gillar lite mindre fruktglassar.

Pris: 15 kr

 

Glassarna finns i dagligvaruhandeln från v. 11, alltså från 14 mars.

Klicka här för att läsa om GB:s alla nyheter för 2016!

Annons

Dela (47)
Tweeta

Annons


Laddar