Hoppa till innehåll

Heineken lanserar svintråkig telefon

Tycker ni också att telefoner blivit lite för roliga de senaste åren? Då kan Heinekens relativt primitiva pryl vara något att hålla utkik efter.

Den välkända ölproducenten Heineken gör nu en ansträngning att slå sig in på den tätbefolkade telefonmarknaden och man gör det på ett lite okonventionellt sätt.

Telefonen är döpt till The Boring Phone och uppges ha ett mycket begränsat antal funktioner. Detta för att användaren ska kunna fokusera på att ha mycket trevligare utekvällar (och får man anta, helt utan något som distraherar från själva öldrickandet).

Foto: Heineken

Telefonen har ett genomskinligt 90-talsdoftande hölje där tekniken på insidan är exponerad, den går att ringa och smsa med och ska visst gå att tappa utan större problem. Detta är inget Café har testat själva, så tills dess att ett eventuellt recensionsexemplar landar på redaktionen kan vi inte genomföra några avancerade stresstester. Det ska dock gå att fästa klistermärken på telefonen och det väljer vi i det här fallet att lita på. Det känns inte som något Heineken skulle ljuga om.

Något releasedatum har ännu inte offentliggjorts, men det verkar som att The Boring Phone kommer vara begränsad till 5000 exemplar.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.