Här är H&M:s nya designsamarbete – se alla bilder

Nu är äntligen alla bilder från KENZO x H&M-samarbetet här.

Lisa Segerson  |  Publicerad 2016-10-10 11:05  |  Lästid: < 1 minut
6106_LB_215_sRGB_300dpi

Efter framgångsrika – och ofta extremt hajpade – samarbeten mellan H&M och välkända designmärken från Karl Lagerfeldt till Alexander Wang är det nu dags för årets upplaga. Den 3 november släpps den efterlängtade kollektionen mellan H&M och det franska modehuset KENZO. Och i dag får vi för första gången se alla looks från designsamarbetet.

Designerduon Carol Lim och Humberto Leon började jobba på Kenzo 2011 och har sedan dess satt sin prägel på modehuset och presenterat plagg och kollektioner i starka färger och livfulla mönster. De har dessutom bjudit på stora visningar, olika konstnärssamarbeten och kreativa digitala kampanjer för märket.

– Vi vill tänka stort, tänja på gränserna och sprida Kenzos positiva energi världen över genom samarbetet med H&M, säger Carol Lim och Humberto Leoni en kommentar.

Aktivisten Amy Sall, fotografen Youngjun Koo, artisten Juliana Huxtable, musikern Oko Ebombo, moderedaktören Harriet Verney och make-up artisten Isamaya Ffrench är ambassadörer för samarbetet.

Se alla plagg i bildspelet nedan.

[allergallery id=”84031″]

 

Artikel från elle.se.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-10-10 11:11