Hoppa till innehåll

H&M släpper lookbook för kommande Studio-kollektion

Tom Cehlin Magnusson

Sportigt och monokromt när H&M släpper lookbook för sin kommande Studio-kollektion. Skinnjackor och slippers i läder blandas med tunna sportplagg – och en rosa bomberjacka.

H&M släpper i mars en ny upplaga av sin återkommande Studio-kollektion. På kort tid har den svenska modegigantens Studio-kollektioner blivit ett av företagets mest emotsedda släpp och hyllats av både kunder och kritiker. Höstens Studio-kollektion var en stor anledning till varför H&M:s herrdesigner Andreas Löwenstam blev utsedd till årets designer av Café.

hm1

Den 1 mars visas kläderna tillsammans med damkollektionen på catwalken under Paris modevecka, för att sedan släppas direkt till kunderna online, och dagen efter i utvalda butiker. Kollektionen är sportig med influenser från bland annat balett med slippers i läder, uppblandat med genomskinliga jackor som skvallrar om influenser från mer adrenalinstinna sporter.

– Att erbjuda mode direkt från catwalken markerar en ny era för modeindustrin och vi ser mycket fram emot att testa det här nya spännande formatet. Vi vill också dela det här ögonblicket med våra kunder och kommer därför att visa modevisningen live på vår webbsida. Vi hoppas att våra kunder kommer gilla det och hitta inspiration till hur man kan mixa plaggen för att utrycka sin egna personliga stil, säger Pernilla Wohlfahrt som är H&M:s designchef och kreativa chef.

hm2

Färgskalan är monokrom i främst svart och vitt med en färgchock till rosa bomberjacka som ser ut att bli ett av vårens statement-plagg. Med korta byxlängder och tunna material ser kollektionen ut att vara anpassad till en varm och sportig vår.

Se alla bilder från lookbooken nedan:

[allergallery id=”95774″]

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.