Annons

Höstens 10 snyggaste stickade tröjor du kan köpa redan idag

En varm och mjuk stickad tröja är ett måste när höstkylan kommer smygande. Vi har rotat igenom internets bästa webbshoppar för att hitta höstens snyggaste stickade tröjor.

Tom Cehlin Magnusson
Höstens 10 snyggaste stickade tröjor du kan köpa redan idag

September är här, och även om vi håller tummarna för en brittsommar så kommer en stickad tröja (tyvärr) snart vara en av dina bästa vänner. Så varför inte satsa på en tröja som inte bara värmer, utan också lyfter din perfekta höstoutfit? Webshopparna är fulla av stickade nyheter, och för den som vågar finns en uppsjö av färger, material och mönster att välja på. Vi har valt ut några favoriter bland internetshopparnas utbud av värmande tröjor.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

stickatacne

Acnes noppriga kashmirtröja har blivit något av en modern klassiker, här i en kleinblå färg.

stickatasos

En av höstens absolut finaste färger är den vinröda. Kombinera den här vinröda polotröjan från ASOS med din favorit-skinnjacka för en elegant rock’n’roll-look.

stickatcos

För den som känner sig gubbig i stickat: en ulltröja från COS som mer liknar en bomber än en trött golftröja.

stickatfilippa

Den här tröjan i mohair från Filippa K är perfekt för dig som både vill hålla värmen, och samtidigt se ut som Kurt Cobain.

stickathm

En av det senaste årets stora trender, den långärmade pikétröjan, bärs med fördel också i höst, fast då i merinoull som i den här eleganta H&M-varianten.

stickatmki

Brittiska märket MKI gör lekfulla och moderna plagg för, i sammanhanget, låga priser. Här en perfekt hösttröja i fin Shetlandsull.

stickatOL

Hårig tröja i härligt röd färg från Our Legacy.

stickatpaulsmith

På nystartade webshopen Man of a kind hittar du denna mod-inspirerade polotröja från Paul Smith.

stickatuniqlo

Mer prisvärt än Uniqlos basplagg blir det nog inte, och allra bäst är kanske deras kashmirtröjor som finns i en uppsjö av färger. Om du inte har pengar till en kashmirtröja har många märken börjat använda yak-ull som har en snarlik känsla, men till ett betydligt lägre pris.

Annons

Dela (14)
Tweeta

Annons


Laddar