Hoppa till innehåll

Ian McKellen ramlade och slog sig illa, men allt gick bra

Den mycket välkända skådespelaren medverkar just nu i en uppsättning av pjäsen Player Kings, men verkar ha levt sig in lite väl mycket under gårdagens föreställning.

När Ian McKellen (X-Men: Days of Future Past) var mitt i en stridsscen på en teater i West End råkade den 85-årige skådespelaren falla av scen och slå sig så illa att han hamnade på sjukhus, det rapporterar BBC. I samband med olyckan avbröts föreställningen och publiken evakuerades från lokalerna.

En talesperson från teatern uppger att McKellen (Da Vinci-koden) tydligen trots olyckan ska vara på gott humör och förväntar sig en snabb återhämtning. Redan nästa onsdag räknar man med att McKellen som tidigare synts i bland annat Guldkompassen ska kunna återvända för en matinéföreställning.

Café har försökt nå Ian McKellen (Hobbit: En oväntad resa) för en kommentar.

Cafés digitala redaktör Jonas Strandberg är journalist, komiker och driver Stephen King-podden. Även en av Sveriges främsta Taylor Swift-experter.

Email: jonas@cafe.se
Credits
Foto: Getty Images

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.