Hoppa till innehåll

Input: Mexlagarskolan

Bilden är borttagen

Jag har gjort mexlagarskolan ett tag nu och jag är nyfiken vad ni tycker. Ska jag fortsätta med den? Ska jag bredda matlagningskonceptet? Eller ska jag lägga ner det? Har ni lagat någon av rätterna? I sådana fall: Hur gick det? Och om ni lagat flera, vilken var godast? Vegetariskt mex har jag fått önskemål om, något … Continued

Jag har gjort mexlagarskolan ett tag nu och jag är nyfiken vad ni tycker. Ska jag fortsätta med den? Ska jag bredda matlagningskonceptet? Eller ska jag lägga ner det? Har ni lagat någon av rätterna? I sådana fall: Hur gick det? Och om ni lagat flera, vilken var godast? Vegetariskt mex har jag fått önskemål om, något annat? Och hur gick det egentligen för er som messade förra helgen och undrade hur stora carnitasbitarna skulle vara?

Svara i kommentatorsfältet eller maila till jonas.cramby@cafe.se

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.