Hoppa till innehåll

Jag har det fortfarande!

Bilden är borttagen

När jag skrev det där om att ”pressa ihop en ölburk mot pannan” så blev jag lite nyfiken om jag fortfarande kunde utföra detta gamla partytrick som brudarna blev som tokiga av (inte). Jag menar, det var ju trots allt ett tag sedan jag gjorde det. Det är ju inte så att jag sitter på, … Continued

När jag skrev det där om att ”pressa ihop en ölburk mot pannan” så blev jag lite nyfiken om jag fortfarande kunde utföra detta gamla partytrick som brudarna blev som tokiga av (inte). Jag menar, det var ju trots allt ett tag sedan jag gjorde det. Det är ju inte så att jag sitter på, till exempel, Matsalen på Grand nuförtiden och smackande testar mig igenom deras nya avsmakningsmeny – inspirerat av ”vatten” – samtidigt som jag förstrött pressar ihop en tom finölburk mot pannan och sen avmätt kastar den på sommeliern. Hur skulle det se ut? Det är  heller inte helt enkelt att utföra detta trick, man måste liksom vicka burken lite fram och tillbaka så att den överhuvudtaget gör att pressa ihop och då gärna till en attraktiv dragspelsform. Så det var inte ALLS säkert att jag skulle klara det.

Bilden är borttagen

Men det gjorde jag! Även om jag så klart diskade ur burken först.

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.