Johnny Depp säger förlåt till Australien i veckans konstigaste klipp

Johnny Depp har aldrig varit sämre på att skådespela...

 |  Publicerad 2016-04-19 12:36  |  Lästid: < 1 minut

För ett år sedan flög paret Johnny Depp och Amber Heard till Australien med ett privatjet för filmandet av den femte Pirates of the Caribbean-filmen. Men de missade att deklarera sina två hundar Pistol och Boo, vilket är ett brott enligt landets stränga miljölagar.

Händelsen skapade stor uppståndelse och Australiens jordbruksminister Barnaby Joyce hotade att avliva hundarna om de inte togs tillbaka till USA.

– Om vi börjar låta filmstjärnor, även sådana som varit världens sexigaste man två gånger, börja bryta mot lagen kan vi lika gärna strunta i lagen helt och hållet, sade Barnaby Joyce till The Guardian.

Johnny Depp har sedan dess kallat Joyce en ”svettig tjockis från Australien”, men nu verkar det som om Barnaby Joyce fått sista skrattet.

Den 18 april fick Johnny Depp och Amber Heard nämligen sitt straff: 1 000 dollar i böter och en offentlig ursäkt i form av en förlåtfilm.

I klippet, som Australiens jordbruksdepartement nyligen lade upp på Youtube, påminner paret om att Australiens ekosystem måste skyddas, och att australier är varma och unika människor.

Även om de troligtvis säger precis vad som står i manus, skriker deras tonfall och ansiktsuttryck något helt annat.

 

Frågan är om Johnny Depp någonsin låtit mindre övertygande.

https://twitter.com/MarkDiStef/status/721933049231839234?ref_src=twsrc%5Etfw

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar