Hoppa till innehåll

14 väldigt konstiga produkter som säljs på Wish

Märkliga produkter på Wish.
Markus Aamisepp

Sugen på ett duschdraperi med Jeff Goldblum och en schimpans – eller väldigt märkliga tänder? Allt finns att hitta på shoppingappen Wish.

E-handelsplattformen och appen Wish har växt sig större på senaste åren. Det är den mest nedladdade shoppingappen i Sverige och om inte annat så går dess framväxt att tyda genom de flertal konstiga annonser som dyker upp i ens flöde på Facebook.

Konceptet går ut på att varor säljs direkt från producenter till kunden – och vi är alla bekanta med vad som kan hända när man ger ”vanliga” människor ansvar.

Ett känt exempel är när forskningsrådet i Storbritannien lät befolkningen rösta om vad de skulle döpa sitt nya forskningsfartyg. Efter att hemsidan där man kunde rösta kraschat ett par gånger blev vinnarnamnet inget annat än Boaty McBoatface som vann med cirka 90 000 röster mot andraplatsen Poppy-Mai.

Ett liknande fenomen går alltså att tyda på Wish där människors egna produkter är, ja, smått okonventionella.

Här är 14 av de konstigaste produkterna som går att köpa på Wish.

1. How-ya-like-my-meat-now-bilklistermärke

Varför man skulle applicera denna på bilen är en bra fråga. Kanske om du är emot jakt men inte helt emot tidelag?

Skärmdump från appen Wish.

2. Duschdraperi á Jeff Goldblum och schimpans

Ett bra alternativ för alla Jurassic Park-fans som vill duscha i närheten av Ian Malcolm, men tycker trots allt att dinosaurierna är för overkliga. Här får du istället en fullt verklig schimpans.

Skärmdump från appen Wish.

3. Rumpmask

Vill du skippa Guy Fawkes-masken nästa år finns alltid denna.

Skärmdump från appen Wish.

4. Porslinständer

Har du tappat alla dina mjölktänder, fortfarande tror på tandfen och vill tjäna lite pengar finns mycket att hämta här. Vad skulle man annars använda dessa till vill vi inte ens veta.

Skärmdump från appen Wish.

5. Finnklämmare

Har pimple popping-videorna gått alldeles för långt? Här har vi svaret.

Skärmdump från appen Wish.

6. Ansiktstäckare för katt

Det verkar som att denna mask ska användas för att kunna klippa sin katt utan att råka köra saxen i ögat på den. Vad som dock händer om du faktiskt trär på denna obskyra konstruktion på sitt husdjur är svårt att förutspå. Men antagligen slutar det med köttsår på armarna.

Skärmdump från appen Wish.

7. Jag-behöver-kissa-akut-väska

Inte helt dumt att ha något att lätta trycket i när det inte finns någon toalett i närheten. Men i beskrivningen står det ”Camping sports travel” – kan man inte kissa i skogen där man campar bara?

Skärmdump från appen Wish.

8. Vill-ha-glitter-men-även-Nicolas-Cage-kudde

Står man i valet och kvalet mellan att vilja glittra till sängen och att kunna krama om Nicolas Cage innan läggdags är detta det perfekta alternativet.

Skärmdump från appen Wish.

9. Ölkagge-fanny pack

Magväskornas tidsålder är på väg ut. Men älskar man dem av praktiska skäl men inte vill att folk ska se att du bär på ett fanny pack finns här sex olika varianter man kan köpa som gör modevalet mer subtilt.

Skärmdump från appen Wish.

10. Världens kanske osexigaste ankelstrumpor

Ankelstrumpor kan vara väldigt praktiska, men varför man skulle vilja att tyget omfamnar varenda tå på foten är svårt att förstå.

Skärmdump från appen Wish.

11. Ett kukhuvud

Halloween? Ja? Nej?

Skärmdump från appen Wish.

12. Mobilhållare för fröätare

Är man supersugen på frön och samtidigt vill se på Netflix kan man införskaffa denna. Finns till och med ett litet fack för att slänga skalen i – innovativt!

Skärmdump från appen Wish.

13. Mask med kukig haka

Återigen på ”kukhuvud”-spåret. Fast denna gång med den lägre delen av fallos. Varför? Vi vet inte.

Skärmdump från appen Wish.

14. Eeeh…

Halvt bebis, halvt fluffboll/trasdocka? Verkar även som att det är en slags nyckelhållare. Stöter du på någon med denna i nyckelknippan så ska du kanske gå därifrån. Snabbt.

Skärmdump från appen Wish.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.