Annons

Köp Café i butik för halva priset – endast tisdag 3 maj

Tisdagen 3 maj är ett bra tillfälle att prova ett nummer av Café. Om du köper tidningen på Pressbyrån betalar du nämligen bara 50% av priset.

Olle Arnell
Köp Café i butik för halva priset – endast tisdag 3 maj

Du som läser Café på sajten och gillar det vi gör, men ännu inte har en prenumeration har nu chansen att prova på ett nummer för endast 32,50 kr – halva priset jämfört med vad numret kostar i butik.

Det är Pressbyrån, tillsammans med tidskriftsdistributören Tidsam, som för andra året i rad uppmärksammar att tisdagen 3 maj är pressfrihetens dag – och därför har sänkt priset på alla tidningar och magasin med 50% under hela dagen.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

– Vi är mycket glada att vi i år igen får möjlighet att tillsammans med Pressbyrån och övriga pressleverantörer genomföra en kampanj för att uppmärksamma den så viktiga pressfriheten som jag tror vi kanske ofta tar som självklar i Sverige, men som många andra kämpar för runt om i världen, säger Jesper Edlund, marknadschef på Tidsam.

Kristofer-Hivju-Cafe-Omslag

Kristofer Hivju är på omslaget av Cafés maj-nummer som finns i butik nu!

Ett ypperligt tillfälle för dig som vill prova magasinet Café och bekanta dig med helhetsupplevelsen av ett magasin i handen!

Om du, som vi tror, får smak för magasinet kan du teckna en helårsprenumeration här. Du betalar då 36 kronor per nummer och får 10 nummer per år – inklusive månadens premie som är 2 stycken rödvinsglas från Ittala av modellen Senta. En engångssumma på 39 kr för porto tillkommer.

Annons

Dela (34)
Tweeta

Annons


Laddar