Annons

Köp Café i butik för halva priset – endast tisdag 3 maj

Tisdagen 3 maj är ett bra tillfälle att prova ett nummer av Café. Om du köper tidningen på Pressbyrån betalar du nämligen bara 50% av priset.

Olle Arnell

Du som läser Café på sajten och gillar det vi gör, men ännu inte har en prenumeration har nu chansen att prova på ett nummer för endast 32,50 kr – halva priset jämfört med vad numret kostar i butik.

Det är Pressbyrån, tillsammans med tidskriftsdistributören Tidsam, som för andra året i rad uppmärksammar att tisdagen 3 maj är pressfrihetens dag – och därför har sänkt priset på alla tidningar och magasin med 50% under hela dagen.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

– Vi är mycket glada att vi i år igen får möjlighet att tillsammans med Pressbyrån och övriga pressleverantörer genomföra en kampanj för att uppmärksamma den så viktiga pressfriheten som jag tror vi kanske ofta tar som självklar i Sverige, men som många andra kämpar för runt om i världen, säger Jesper Edlund, marknadschef på Tidsam.

Kristofer-Hivju-Cafe-Omslag

Kristofer Hivju är på omslaget av Cafés maj-nummer som finns i butik nu!

Ett ypperligt tillfälle för dig som vill prova magasinet Café och bekanta dig med helhetsupplevelsen av ett magasin i handen!

Om du, som vi tror, får smak för magasinet kan du teckna en helårsprenumeration här. Du betalar då 36 kronor per nummer och får 10 nummer per år – inklusive månadens premie som är 2 stycken rödvinsglas från Ittala av modellen Senta. En engångssumma på 39 kr för porto tillkommer.

Annons

Dela (34)
Tweeta

Annons


Laddar