Lev lyxigt i Marcus Bergs lägenhet i Göteborg under VM – helt gratis

Nu kan du bo i Marcus Bergs lägenhet i Göteborg helt gratis. På "köpet" får du ett fullproppat kylskåp och betalda notor på Marcus Bergs favoritrestaurang. Villkoret? Att du hejar på Sverige!

Olle Arnell  |  Publicerad 2018-05-23 11:52  |  Lästid: 2 minuter

Marcus Berg, till vardags hemmahörande i Al Ain där han pytsat in 25 mål på 21 matcher, slog igenom i IFK Göteborg – staden där han fortfarande har kvar en lägenhet. Men Berg ska till Ryssland i sommar och förhoppningsvis vara borta ganska länge och under tiden behöver han någon som ser om hans lägenhet.

Lägenheten som ligger i Vasastaden i Göteborg är en trea som mäter 89 kvadrat, och förutom att du får bo där gratis har han även fyllt kyl och skafferi med mat, samt förbetalt notan på några av sina favoritrestauranger så att du kan gå dit och äta något gott som lön för att du är lägenhetsvakt.

Det är genom ett samarbete med Svenska Spel som Marcus Berg har lagt ut en annons som du hittar här. Och för dig som sett Modern Family är presentationsvideon bekant.

Det är alltså den här videon vi syftar på:

Huvudkraven för att ansöka om att få bo i Marcus Bergs lägenhet är att du är över 18 år, ordentlig och ansvarstagande, rök- och djurfri, samthejar på Sverige från Marcus soffa under matchen mot Sydkorea.

Dessutom utlovas en och annan överraskning i samband med premiärmatchen.

Ansöker gör du här!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 12:55