Lite kort om mat nu.
Jag hinner äta två luncher i London och de är båda fantastiska på sitt sätt.
St. John Bread and Wine på Commercial Street vid Spitalfields Market är en av kändiskocken Fergus Hendersons två trendsättande ”nose to tail cooking”-krogar med mycket inälvor och bortglömda råvaror. En typisk rätt är ugnsbakad benmärg med persilje-kaprissallad och rostad surdegslimpa.
Jag äter makrill. Strålande!
Cha Cha Moon på 15-21 Ganton Street är Wagamama– och Hakkasan-grundaren Alan Yaus nyöppnade Hong Kong-influerade kinarestaurang. Krispig anka, nudelsoppa, dumplings – allt går extremt snabbt och kostar en bråkdel av en normal London-lunch. Varje rätt på menyn på Cha Cha Moon kostar inte mer än 3.50 pund.

St. John Bread and Wine på Commercial Street.

Markrill på St John.

Extremt prisvärd kinamat serveras på Cha Cha Moon på Ganton Street (vid Carnaby Street).