Hoppa till innehåll

London: St. John och Cha Cha moon

Bilden är borttagen

Lite kort om mat nu.Jag hinner äta två luncher i London och de är båda fantastiska på sitt sätt. St. John Bread and Wine på Commercial Street vid Spitalfields Market är en av kändiskocken Fergus Hendersons två trendsättande ”nose to tail cooking”-krogar med mycket inälvor och bortglömda råvaror. En typisk rätt är ugnsbakad benmärg med … Continued

Lite kort om mat nu.
Jag hinner äta två luncher i London och de är båda fantastiska på sitt sätt.

St. John Bread and Wine på Commercial Street vid Spitalfields Market är en av kändiskocken Fergus Hendersons två trendsättande ”nose to tail cooking”-krogar med mycket inälvor och bortglömda råvaror. En typisk rätt är ugnsbakad benmärg med persilje-kaprissallad och rostad surdegslimpa.
Jag äter makrill. Strålande!

Cha Cha Moon på 15-21 Ganton Street är Wagamama– och Hakkasan-grundaren Alan Yaus nyöppnade Hong Kong-influerade kinarestaurang. Krispig anka, nudelsoppa, dumplings – allt går extremt snabbt och kostar en bråkdel av en normal London-lunch. Varje rätt på menyn på Cha Cha Moon kostar inte mer än 3.50 pund.

Bilden är borttagen

St. John Bread and Wine på Commercial Street.

Bilden är borttagen

Markrill på St John.

Bilden är borttagen

Extremt prisvärd kinamat serveras på Cha Cha Moon på Ganton Street (vid Carnaby Street).

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.