Håll i er, chokladälskare – nu lanseras Marabou kladdkaka

En kladdkaka som är överdragen – och fylld – med smält mjölkchoklad. Dröm? Dröm.

Sofia Börjesson  |  Publicerad 2018-02-19 14:35  |  Lästid: 1 minut

Marabou och Almondy har slagit sina påsar ihop i och med denna kladdiga lansering som är ett resultat av svenska folkets efterfrågan.

– Kladdkakan är en hembaksklassiker och något som nästan alla svenskar har bakat någon gång. Problemet är att många har svårt att få sin kladdkaka kladdig. Vi vet att nätet svämmar över av recept och knep men för de som inte har tid att experimentera i köket så har vi nu skapat en garanterat kladdig kladdkaka, säger Madeleine Ahlström, Brand Manager på Almondy.

Och nog är den kladdig! Kladdkakan är både överdragen och fylld med smält mjölkchoklad, och det bästa av allt: den är glutenfri.

Marabou kladdkaka finns redan till försäljning, och priset ligger på 32-35 kronor beroende på var du handlar.

Artikeln publicerades först på ELLE.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2018-02-19 16:35