Hoppa till innehåll

Mexlagarskolan #15 (The remix)

Bilden är borttagen

Eftersom det har varit mycket äggsnack denna vecka tänkte jag att det skulle kunna vara passande att laga om en av mina nyttigaste favoritfrukostar, nämligen Huevos Rancheros. Smakar underbart till en kopp svagt bryggkaffe med mycket pensionärssocker (Hermesetas) i. Huevos Rancheros Du behöver: Ägg, majstortillas, 6 tomater, 1 gul lök, en halv vitlök, 3 chili, … Continued

Eftersom det har varit mycket äggsnack denna vecka tänkte jag att det skulle kunna vara passande att laga om en av mina nyttigaste favoritfrukostar, nämligen Huevos Rancheros. Smakar underbart till en kopp svagt bryggkaffe med mycket pensionärssocker (Hermesetas) i.

Bilden är borttagen

Huevos Rancheros

Du behöver: Ägg, majstortillas, 6 tomater, 1 gul lök, en halv vitlök, 3 chili, koriander, vitvinsvinäger, silverlök, avokade, fetaost och salt.

Så gör du: Lägg tomaterna, löken, vitlöken och chilin på en plåt och rosta dem i ugnen. Mixa med en skvätt vitvinsvinäger och lite färsk koriander och smaka av med salt. Stek ägg och lägg på tortillabrödet. Häll på chilisåsen, den hackade silverlöken och koriandern. Avsluta med att smula lite fetaost över.

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.