Hoppa till innehåll

Mexlagarskolan, slight return

Bilden är borttagen

Häromdagen tipsade signaturen Oz mig om de tio minuters mexlagarskolor som regissören Robert Rodriguez (Machete, Sin City, Dusk til Dawn) brukar ha med i extramaterialet till sina DVD-filmer. Idag provlagade jag en av dessa rätter: Puerco Pibil. Här är receptet: Och så här blev min version: Det blev väldigt gott! Jag kan avslöja att jag … Continued

Häromdagen tipsade signaturen Oz mig om de tio minuters mexlagarskolor som regissören Robert Rodriguez (Machete, Sin City, Dusk til Dawn) brukar ha med i extramaterialet till sina DVD-filmer. Idag provlagade jag en av dessa rätter: Puerco Pibil. Här är receptet:

Och så här blev min version:

Bilden är borttagen

Det blev väldigt gott! Jag kan avslöja att jag inte använde bananbladen, ersatte achioten med gurkmeja (det är mest för färgen ändå) och så skippade nejlikorna helt. INGEN kan få mig att äta dessa vidriga små as. Jo och så ska du nog inte ha den i ugnen fyra timmar. Tre räcker.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.