Hoppa till innehåll

Mexmatsnyheter: Chipotle

Bilden är borttagen

Precis när jag nåddes av nyheten om att Fogon Del Taco på Bohusgatan slagit igen * snyft * så hörde jag av Brita Z att det öppnat en ny mexare på Upplandsgatan – bara nåt kvarter från där jag bor. Yes. Chipotle heter det och häromdagen provåt jag. En snabbrecension: Superenkel snabbmatsrestaurang som serverar tortas, … Continued

Bilden är borttagen

Precis när jag nåddes av nyheten om att Fogon Del Taco på Bohusgatan slagit igen * snyft * så hörde jag av Brita Z att det öppnat en ny mexare på Upplandsgatan – bara nåt kvarter från där jag bor. Yes. Chipotle heter det och häromdagen provåt jag. En snabbrecension: Superenkel snabbmatsrestaurang som serverar tortas, quesadillas, burritos och enchiladas kvalitetsmässigt någonstans mellan La Neta och Taco Bar. Goda tacos al pastor och enchiladas – quesadillasarna var lite småtråkiga. Förhåller sig ungefär till riktig mexmat som en thaikiosk förhåller sig till en strandkrog på Krabi Beach. Med detta sagt gjorde Chipotle i ett slag all annan hämtmat plötslig överflödig för mig (förutom kina, älskar kina).

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

Bilden är borttagen
Mat & dryck

Lilla tortillaskolan

Bilden är borttagen
Mat & dryck

Mexlagarskolan #14