Moppen från Dum & Dummare såld – för sjukt mycket pengar

Precis när man trodde att folk på internet inte kunde bli dummare, så händer detta... och man får FULLKOMLIGT tillbaka förtroendet igen!

Joel Linde  |  Publicerad 2018-02-22 16:42  |  Lästid: 2 minuter

Så här i OS-tider kanske du tänker tillbaks på bragdåret 1994, då Foppa satte den ikoniska straffen och Salo kickade ner Kanada på silverplats. Vilket idrottsår! Men 1994 var också året som gav oss en av modern tids bästa och mest citerade komedier, Dum & Dummare.

Fans av filmen slänger sig fortfarande med citat som ”Let’s put another shrimp on the barbie”, ”So you’re telling me there is a chance” och kanske ett av de mest användbara – ”I can get 70 miles to the gallon on this hog”, som ju Lloyd säger till Harry när han hämtar upp honom på sin minimoppe.

Den minimoppen har för bara ett par dagar sedan sålts på e-bay, med utgångspriset 8 500 dollar. Men när budgivningen var över efter hundra bud hade slutpriset klättrat till 405 100 kronor, skriver TMZ.

Enligt beskrivningen är hojen en av två som användes i filminspelningen. Hjälmen och portföljen medföljer men är inte samma som användes i filmen. Säljaren var dessvärre tydlig med att han inte accepterade IOU-lappar som betalning, oavsett hur detaljerade de är.

Däremot stämmer det som Lloyd sa – den kommer 70 miles på varje gallon (113 km på 3.8 liter).

Med andra ord… Ett solklart kap!

Du gillar nog också:

16 viktiga läxor Dum & dummare har lärt oss om livet!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2018-02-27 09:27