Annons

Se bilderna på de frusna Niagarafallen som blivit virala: ”Ser ut som Narnia”

Senaste dagarna har bilder på vinterversionen av Niagarafallen spridits över internet, och bilderna över vattenlandskapet har jämförts med något som förut bara skådats i filmens värld.

Redaktionen
Foto: IBL, Vianney Le Caer/REX
Se bilderna på de frusna Niagarafallen som blivit virala:

Samtidigt som den svenska vintern på många ställen i landet lyser med sin frånvaro är det svinkallt i USA. Alltså inte ”äh, jag tror jag beställer onlinepizza och stannar hemma idag”-kallt, utan så kallt att samhällen lamslås, människor dör och Niagarafallen fryser till is.

Annons

Samtidigt som det kommer tragiska rapporter om att 16 personer har dött av kylan ser det ut att kunna bli än värre. Något som kallas ”bombcyklon” väntas dra in över landet och grader ner mot minus 24 grader har uppmätts på platser som inte är vana med de här temperaturerna. I Florida har den första snön sedan 1989 fallit och i Calgary förbjuds djurparkens pingviner att gå utomhus på grund av kylan, enligt Aftonbladet.

Gilla Cafe.se på Facebook

Köldvågen har även nått Kanada, och där kring gränsen ligger de världskända Niagarafallen som också har frusit till  is. Och när det vilda vattenlandskapet fryser på sina håll bildas kreationer som både medier och läsare beskriver som scener ur Narnia.

Se själv, här är några bilder på det vinterlandskap som skapas när Niagarafallen möter en av de värsta köldvågorna på väldigt länge i USA.

Vackert!

Annons

Dela (83)
Tweeta

Annons


Laddar