Hoppa till innehåll

Nietzsche pryder ny hudvårdsserie från favoriten A.P.C

Klädmärket och redaktionsfavoriten A.P.C. släpper ett gäng beauty-produkter som går i märkets patenterat avskalade estetik.

Franska A.P.C. grundades 1987 och har alltid varit ett favoritvarumärke på den här redaktionen – tidlöst, elegant och franskt chic.

Denna månad lanserar A.P.C. för första gången beauty-produkter för både män och kvinnor som inledningsvis säljs från den egna sajten (www.apcstore.com). Linjen heter ”Self-care” och består av  en doft, duschgel, bodylotion, handkräm, handtvål och läppbalsam.

”De är designade för att du ska må bra,  känna dig bekväm och hjälpa dig att ha en bra dag”, säger grundaren Jean Touitou.

Alla sex produkterna är parfymerade med en not av apelsinblomma, som A.P.C. tidigare använt i bland annat doftljus.

Förpackningarna är självklart i linje med A.P.C.:s avskalade estetik. De svarta och vita flaskorna är dekorerade med en mintgrön etikett där var och en bär ett citat från tyske filosofen Friedrich Nietzsches bok Så talade Zarathustra.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.