Hoppa till innehåll

Norrlands Guld lanserar ledighetsprogram – ”Six weeks of Helg”

En kille med solglasögon som solar

Sommarens slappaste träningsprogram.

Att helt koppla bort när man stämplar ut för sommarledighet kan ibland vara svårare än det faktiskt borde. För att kontra detta har Norrlands Guld dragit igång projektet ”Six Weeks of Helg” vilket ska inspirera och motivera till en lugn, bekymmerslös och stressfri ledighet.

Namnet är en blinkning till träningsprogrammet ”16 weeks of hell” men själva programmet bär få likheter med föregångaren. Det består nämligen av så extrema utmaningar som att sola, lösa korsord, ta sovmorgon, kolla fotboll och grilla. Det är nog inte omöjligt att slänga in en och annan kall mellan passen också. Utöver det ska deltagarna även få kontinuerlig avslappningsinspiration samt tips och råd.

Två personer i hårdträning. Foto: Getty

– Det ligger i Norrlands Gulds DNA att njuta av de små, stillsamma, vackra stunderna och därför är det på sin plats att vi nu lanserar det här programmet. Att varva ner när semestern startar kan vara väldigt svårt, så vi vill hjälpa till och ge de bästa nycklarna till total avkoppling. Det kan upplevas väldigt tufft i början men vi uppmanar deltagarna att kämpa på och inte ge upp, säger Charlotte Liljewall, produktchef på Norrlands Guld. 

Anmäler sig till programmet gör man på Norrlands Gulds hemsida. De 200 första anmälningarna belönas med en t-tröja med texten “Jag kör six weeks of helg”.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.