Annons

Nu kan du äta frukost på Tiffany’s – på riktigt

Dags att boka en resa till New York – nu öppnar Tiffany's ett eget café helt i turkost som serverar frukost, lunch och afternoon tea.

Malin Karlberg
Nu kan du äta frukost på Tiffany's – på riktigt

Frukost på Tiffany’s som i den klassiska Audrey Hepburn-filmen från 1961 är numera verklighet. Nu har flaggskeppsbutiken i New York ett Blue Box Café på fjärde våningen, med utsikt över Fifth Avenue och Central Park. Caféet är inredd helt i Tiffany’s välkända turkosblåa nyans – även porslinet är doppat till hälften i Tiffanysfärgen.

Annons

Givetvis kommer caféet att servera kaffe och croissanter till frukost, men även avokadotoast, tryffelägg och bagels med färskost och kallrökt lax.

Gilla Cafe.se på Facebook

Är du ingen frukostmänniska kan du istället gå dit och äta en tvårätters lunch för 39 dollar – motsvarande knappt 330 kronor. Menyn kommer att ha ett New York-tema och bland annat inkludera ”Fifth Avenue Salad” med hummer och avokado, samt en CLT-smörgås (kort för både Charles Lewis Tiffany och ingredienserna på engelska) med kyckling, sallad och tomat.

Caféet kommer också att servera afternoon tea med 8 sorters te och till speciella tillfällen finns en bakelse formad som en Tiffany’s-ask med turkos glasyr och en vit, ätbar rosett på toppen.

Artikeln publicerades först på Femina.

Annons

Dela (17)
Tweeta

Annons


Laddar