Hoppa till innehåll

Nu kan du bygga gudakroppen med Thors träningsprogram

Skaffa muskler värdiga att svinga Thors hammare med Chris Hemsworths träningsapp.

Chris Hemsworth är enorm, det kan alla som har sett någon av Marvels filmer med Thor intyga. Till hans kommande roll som wrestlinglegendaren Hulk Hogan ska han bli ännu större. För detta krävs inte bara ett gediget träningsprogram, utan även ordentlig kost och en stark karaktär – inte en stark karaktär som Thor, utan ett starkt psyke såklart.

Nu delar hjärnan bakom Thors biffiga armar, PT:n Luke Zocchi, med sig av Thors träningsprogram genom Hemsworths träningsapp Centr. Övningarna filmades under inspelningen av kommande Thor: Love and Thunder och bygger på det program Hemsworth använde för att komma i form till rollen.

Bobby Holland Hanton, Chris Hemsworth och Luke Zocchi. Foto: Centr

Övningarna utförs av Hemsworths stuntman (med det välrungande namnet Bobby Holland Hanton) och är uppdelade i tre nivåer för att passa såväl nybörjaren som biffen. Men man blir inte Thor på bara tio veckor, Centr säger sig däremot kunna få användare att gå från nybörjare till att lyfta på en ”avancerad” nivå på mindre än åtta månader.

Sen var det ju det där med psyke och kost. Centr har även mindfulness-övningar och måltidsplaner, och har man som mål att se ut som Thor kan det behövas. I en färsk intervju med Hypebeast avslöjar Zocchi att Hemsworth, inför rollen som Thor, tryckte i sig 460 kalorier varannan timme och totalt tio måltider om dagen. Enligt Zocchi åt han så mycket att han ”gets sick of it”.

Läs mer om Centr här.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.