Nu kan du köpa biosoffan – och få gratis bio ett år

Har du någonsin drömt om att ha en egen tvåsitssoffa på en biograf och obegränsad tillgång till alla filmvisningar? Nu kan drömmen bli verklighet. Tillåt oss att presentera: Biotvåan.

Sofia Börjesson  |  Publicerad 2017-08-25 13:40  |  Lästid: < 1 minut

”Löjligt högt i tak”, ”maximalt med insyn”, ”överdrivet öppen planlösning” och ”extremt lyhört”, så marknadsförs denna centralt belägna pärla på biograf Rigoletto i Stockholm.

Prospektet är två socialt möblerade kvadratmeter stort (en tvåsitssoffa) och erbjuder goda läskförvaringsmöjligheter och ett generöst popcorndoftinsläpp. I köpet ingår dessutom obegränsad tillgång till samtliga offentliga filmvisningar för två personer under ett års tid.

Det udda objektet säljs av SF Bio tillsammans med Erik Olsson Fastighetsförmedling och köpeskillingen går oavkortat till Friends arbete mot mobbning.

Marknadsvärdet uppskattas till uppåt 365 000 kronor, men biotvåan går att fynda till vrakpriset 14 000 kronor om ingen bjuder över. Det är nämligen kostnaden för två personer att se alla nya filmtitlar på Rigoletto under ett år. Objektet kan också lånas ut till vänner och bekanta utan extra kostnad.

Budgivningen inleds den 6 september och att lägga ett bud kostar 100 kronor, pengar som oavkortat går till Friends. Som ett tack för hjälpen bjuder SF alla budgivare på varsin biobiljett. Du hittar annonsen här.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-08-25 13:52