Hoppa till innehåll

Nu kan du streama romcom-succén ”Anyone But You”

Det är bara mars, men Anyone But You måste tveklöst utnämnas till årets stora romantiska komedi. Efter månader på bio går den nu att streama hemma från soffan.

Denna omtalade romantiska komedi med Sydney Sweeney (Euphoria, Madame Web) och Glen Powell (Top Gun: Maverick, The Expendables 3) har under flera månader gjort succé på biografer världen över. Med en budget på 25 miljoner dollar drog den in hisnande 215, vilket väl får ses som ett tecken på att folk har saknat klassiska romcoms.

I filmen följer vi Bea och Ben, som efter en märklig dejtsituation råkar hamna på samma bröllop och blir tvungna att låtsas vara ett par. En klassisk omaka par-matchning helt enkelt, med två superkarismatiska skådespelare i huvudrollerna. Konstigare än så behöver det verkligen inte vara. Och ja, självklart är den löst baserad på Shakespeares Mycket väsen för ingenting. Det behövde du väl inte ens fråga?

Vi kan hursomhelst bara hoppas att detta är början på en ny 90-talsvåg av romcoms. Det har varit alltför längesedan nu.

Anyone But You som har mycket goda publikomdömen på 87 procent på Rotten Tomatoes går nu att köpa och streama hemma på tjänster som SF Anytime, Amazon Prime och många fler.

Se trailern här:

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.