Hoppa till innehåll

Ny bar på Summerburst – säljer bara alkoholfritt

Thowe Wagner Larsson

I juni är det äntligen dags för den årliga housefestivalen Summerburst som äger rum i Stockholm och Göteborg. Nytt för i år är att det även finns en bar som enbart säljer alkoholfritt, något festivalarrangörerna har sett är ett önskat behov av gästerna.

Stads- och housefestivalen Summerburst är inne på sitt sjätte år och har lockat tusentals gäster såväl som världskända artister. I år kommer bland andra Justin Bieber, David Guetta, Axwell & Ingrosso och Deadmau5.

Nytt för i år är att det finns en bar som enbart säljer alkoholfri cider. Tanken är att festivalbesökarna kan komma dit för att vila fötterna mellan spelningarna och samtidigt ladda batterierna.

– Vi ser en stark trend i att allt fler väljer alkoholfritt, både till vardags och fest. Genom detta initiativ vill vi visa att alkoholfria barer nu och i framtiden har en lika självklar roll på festivaler som andra alternativ, säger Anna Lidström, Marknadschef Cider, Spendrups Bryggeri.

Den alkoholfria baren finns mitt på festivalområdet och kommer att finnas både under festivalen i Göteborg och i Stockholm.

Foto: Summerburst Facebook

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.