Nytt på Netflix i oktober – serierna och filmerna för alla smaker

Vad har Netflix att bjuda på under oktober? Vi vet hur svårt det kan vara att navigera i den fullständigt vildvuxna streamingdjungeln, så därför lyfter vi någonting för alla preferenser.

Jonas Strandberg | Foto: Netflix  |  Publicerad 2022-09-30 08:32  |  Lästid: 2 minuter

Hösten rullar in och Netflix fyller på med en hel del lovande nya serier och filmer, men även nya säsonger av populära serier. Vi bjuds på allt från svenskproducerat drama till skräck och emotsedd reality. Här är datumen att hålla koll på.

The Playlist (13 oktober)

Den dramatiserade storyn bakom Spotifys kamp mot toppen ser mycket lovande ut av trailern att döma och den 13 oktober är det alltså upp till bevis. I rollerna ser vi Edvin Endre, Gizem Erdogan, Valter Skarsgård och många fler.

The Midnight Club (7 oktober)

Denna nya serie utspelar sig peppigt nog på en sjukhusavdelning för döende tonåringar. Vi fattar, det låter inte svinhärligt så långt, men vänta. De bestämmer sig för att göra en pakt. Den första av dem som dör måste sända ett tecken från andra sidan. Känns på förhand riktigt trevligt spooky.

I Am A Stalker (28 oktober)

Foto: Netflix

För alla dokumentärälskare kommer här, direkt från producenterna av I Am A Killer - en serie berättad ur både stalkers och överlevares perspektiv. Möjligtvis en mer realistisk, grundad version av den hårt dramatiserade thrillerserien You.

Love is Blind säsong 3 (19 oktober)

Ett måste för alla realityälskare. Premissen känner du förstås till - ett antal par får speeddejta i tio dagar med ett krux - de får inte se varandra. Först om de bestämmer sig för att fria och får ett ja, får de faktiskt mötas. Vi följer sedan vägen till bröllopet. Vilka par ska klara sig hela vägen?

Guillermo Del Toro's Cabinet of Curiosities (25 oktober)

Det är mycket lätt att föreställa sig Del Toro irriterat titta på Black Mirror, knäcka med knogarna och inleda arbetet med att skapa sitt svar på den populära brittiska antologiserien. Fast besluten om att göra något betydligt läskigare. Även här bjuds vi nämligen på åtta isolerade skräcknoveller perfekt timade till Halloween.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2022-10-03 09:45