Hoppa till innehåll

Om den här bloggen

Bilden är borttagen

För hundra år sedan var man pojke till tolvårsåldern då man konfirmerades och plötsligt ansågs vara man. Detta var man sedan i ungefär 60 år tills man inte orkade jobba lika mycket längre. Då blev man gubbe och en kort tid senare så dog man.  Idag är man istället övervuxen pojke tills man fyller fyrtiotvå … Continued

För hundra år sedan var man pojke till tolvårsåldern då man konfirmerades och plötsligt ansågs vara man. Detta var man sedan i ungefär 60 år tills man inte orkade jobba lika mycket längre. Då blev man gubbe och en kort tid senare så dog man.  Idag är man istället övervuxen pojke tills man fyller fyrtiotvå då man, över en natt, hoppar över mansstadiet och går direkt till att vara gubbe. Sedan är man det i ungefär 50 år tills man dör.
Så hur gör man egentligen om man varken har lust att vara en förvuxen pojke eller alldeles för ung gubbe? Vad innebär det egentligen att vara en modern man? 
Ja, jag har ingen aning. Men tanken med den här bloggen är att den ska fungera som en förlängning av den krönika om modern manlighet jag har i pappersupplagan av Café och att vi tillsammans ska undersöka frågor som dessa. 
Det ska bli mycket trevligt.
Bilden är borttagen

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.