Svettlukt och äckliga fötter – De här 10 sakerna stör sig din partner på (och så här fixar du problemet!)

Unna dig ett par neutralt luktande fötter i höst.

Frågan om vad ens partner stör sig på hos en själv är knepig. Man fattar att det finns utrymme för att slipa på vissa saker, men det kan vara smärtsamt att få reda på exakt vad dessa är. Kanske speciellt vad gäller ens hygieniska och estetiska… förbättringsområden. För att du ska slippa fråga din partner så har Bokadirekt tillsammans med Café gjort jobbet åt dig.

Bokadirekt har nyligen frågat 200 kvinnor om vilka estetiska saker de stör sig på hos sin partner. Listan på saker kvinnor irriterar sig på är lång, det måste sägas, men framförallt är det dålig lukt och ovårdade fötter som är mest avtändande för de kvinnor som har svarat på enkäten.

Foto: Getty.

Det kvinnor stör sig mest på är:

1. Svett och dålig lukt – 85%

2. Ovårdade fötter – 51%

3. Gula tänder – 50%

4. Ovårdade naglar – 49%

5. Näshår – 45%

”Älskling, vad satte du som etta på den där undersökningen du pratade om?”

Adeline Thorold, marknadschef på Bokadirekt, är föga förvånad över undersökningens resultat.

– Den estetiska faktorn är självklart viktigt i ett förhållande. Det är kanske svårt att prata om med sin partner, så den här undersökningen blir en uppmaning till alla män att ta hand om ert yttre för att vårda era relationer. Det finns som tur är många kompetenta specialister på bokadirekt.se som kan hjälpa er på traven.

Som tur är ses rynkor och grått hår inte som något speciellt negativt. Det är snarare saker som är enkla att åtgärda som får det att rycka i göra slut-tarmen. Tolv procent av kvinnorna i undersökningen anger nämligen att de någon gång gjort slut med en partner på grund av, ehm, estetiska faktorer. De vanligaste orsakerna till att förhållandet tagit slut har då varit bristande personlig hygien, dålig doft och ovårdade fötter.

Lyckligtvis är ju allt detta behandlingsbart. Svett, ofrivillig behåring och gulnande tänder är en del av livet. Precis som att också fixa till det som börjar bli ovårdat eller vildvuxet. Bokadirekt har samlat de vanligaste störningsmomenten – och, framför allt, hur du gör något åt det.

Bokadirekt är Sveriges största plattform för skönhet och hälsa. Med mer än 20 000 anslutna specialister över hela landet gör företaget nästan Sveriges alla salonger och mottagningar bokningsbara på ett ställe. Läs recensioner, boka sista minuten-tider eller gör en sökning på populära behandlingar i ditt kvarter.

Läs mer och boka tid på Bokadirekt.se

Topp-10 saker som kvinnor stör sig på:


1. Svett & dålig lukt – Boka svettbehandling här

2. Ovårdade fötter – Ta hand om dina fötter här

3. Gula tänder – Boka tandblekning här

4. Ovårdade naglar – Besök en nagelsalong

5. Näshår – Bli av med oönskad behåring

6. Ovårdat skägg – Snygga till skägget här

7. Hårig rygg – Boka permanent hårborttagning

8. Dålig hållning – Läge att knäckas? Boka kiropraktorbehandling

9. Nariga läppar – Dags att peela och återfukta, boka hudvård

10. Buskiga ögonbryn – Ta hand om dina bryn här

Dela på Facebook
Tweeta