Hoppa till innehåll

Prins William är tydligen världens sexigaste skalliga man

Ett ihopklipp av en bild på Prins William där han dricker öl och en på Larry David som sträcker ut händerna i en frågande gest

Bräcker både The Rock och Jason Statham i luddig undersökning.

Efter den uppmärksammade Oprah-intervjun där Meghan Markle och Prince Harry fick tala ut om hur jobbigt det är att vara en kunglighet kommer nu äntligen lite positiva nyheter för det brittiska hovet, Prins William är tydligen världens sexigaste skalliga man.

I en mycket luddig undersökning gjord av Longevita har den brittiske prinsen beskrivits som ”sexig” ungefär 18 miljoner gånger på internet. Detta kom de fram till genom att med hjälp av google kolla hur många gånger en känd person beskrivits som ”sexig”, ”het” eller ”attraktiv” på internet.

Mike Tyson efter sin comeback i ringen i november förra året. Foto: Getty

Nummer två på listan återfinns boxningslegendaren Mike Tyson med ungefär nio miljoner träffar, han följs i tur och ordning av Jason Statham, Pitbull ”Mr. Worldwide” och Michael Jordan. Giganterna Dwayne ”The Rock” Johnson och Vin Diesel återfinns först på nionde respektive tionde plats.

The Rock vädrade sitt missnöje på twitter och ifrågasatte hur Seinfeld-skaparen Larry David, som ofta tar upp ämnet skallighet i sin serie Simma Lugnt Larry, inte kunde vara nummer ett.

Longevita är ett företag som gör skönhetsingrepp, exempelvis hårtransplantationer, så denna ”forskning” bör tas med en rejäl nypa salt. En fråga som eventuellt kan fälla hela denna undersökning är om prins William med sin Homer-frisyr överhuvudtaget kan klassas som skallig, avgör själva:

Foto: Getty

Topp 10 sexiga skalliga män:

  1. Prins William
  2. Mike Tyson
  3. Jason Statham
  4. Pitbull
  5. Michael Jordan
  6. Floyd Mayweather
  7. John Travolta
  8. Bruce Willis
  9. Dwayne Johnson
  10. Vin Diesel

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.