Hoppa till innehåll

Scarlett Johansson och Channing Tatum i romantisk rymdkomedi

I Fly Me To The Moon blir två vackra människor förälskade, samtidigt som det är väldigt bråttom att hinna först till rymden. Hoppas det löser sig!

Vi kunde i samband med succén för Anyone But You konstatera att den romantiska komedin var tillbaka och nu verkar det bekräftat. Idag släpptes nämligen en trailer för kommande Fly Me To The Moon om spirande romans mitt under pågående rymdkapplöpning. I huvudrollerna ser vi inga mindre än Scarlett Johansson och Channing Tatum, ingen av dem några främlingar för roliga, charmiga roller.

I filmen följer vi PR-experten Kelly Jones (Johansson) som plockas in för att spela in en trovärdig månlandning, i händelse av att den verkliga inte går som planerat. Tatum spelar Cole Davis, en svårt pressad NASA-chef som inte till något pris får låta Sovjet komma först till månen.

60-talsestetiken är väldigt tilltalande, inramningen känns kreativ och paret verkar åtminstone i trailern ha kemi och besitta funny bones. Det verkar röra sig om en kombination av en romcom och ett oerhört lättsamt politiskt drama. Något svenskt premiärdatum är dock ännu inte spikat.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.