Annons

Se Jill Johnsons hyllning till exets gamla flamma i Så mycket bättre

När Jill Johnson tar sig an en av Danny Saucedos svenska låtar väljer hon att tillägna den till sin närmaste vän. Nämligen exet till mannen som hon själv separerade från tidigare i år.

Sofia Börjesson

Foto: TV4


Foto: TV4

Foto: TV4

Låten Dör för dig skrev Danny tillsammans med vännen Sebastian Larsson och den handlar om vänskap. Om att lyfta sin bästa vän, och ta ett skott för den man älskar.

– Det fick mig att börja tänka på vem jag bryr mig om. Och den här en hyllning till min mans ex som han har barn med, berättar Jill i programmet.

Annons

Under tiden för inspelningen av Så mycket bättre hade Jill Johnson ännu inte gått ut med att hon och Håkan Werner hade separerat, efter hela 17 år tillsammans.

Gilla Cafe.se på Facebook

– När jag träffade min man var deras gemensamma dotter sex och ett halvt år. Och jag var 23 år, skitnaiv och störtförälskad i mannen i mitt liv. Det var en väldigt tuff start för oss kvinnor.

2004 föddes Havanna, Jills och Håkans första barn. Då hade det varit ”en häva sedan 1996” mellan makens ex och Jill, berättar country-sångerskan. Men året därpå vände allt. Ex-frun ringde då Håkan Werner och sa att hon tyckte att han skulle stanna hemma med barnen för att Jill skulle kunna komma tillbaka till livet efter att ha ammat och fött barn.

– Då förstod jag att jag hade en syster.  Och då började den långa vägen tillbaka till den absolut finaste och närmsta vänskapen jag nånsin haft.

Se Jills hyllning till sin vän:

Annons

Dela (80)
Tweeta

Annons


Laddar