Annons
Annons

Se när festen totalspårar – golvet rasar in och 50 personer blir hemlösa

Från tredje våningen, rakt genom golvet och ner till grannen på andra våningen. Så slutade en studentfest i Denton, Texas.

Marlon Appelgren

A$AP Lou, Playboi Carti, J.Scott, Slim Jimmy


Väggar som vibrerar av tung bas och ett tak som rör sig upp och ner i takt med musiken från lägenheten ovanför hade blivit en vana för studenten Carley Carroll. Hon bodde i en studentlägenhet i Denton, Texas och den senaste festen i våningen ovanför henne blev också den sista på ett bra tag.

Annons

När festdeltagarna smällde på låten ”What” med rapartisten Playboi Carti fylldes dansgolvet av människor som hoppade och dansade till musiken. Den bassprängande hiphop-låten hann inte ens komma halvvägs innan möbler och flera festdeltagare plötsligt föll rakt ner genom golvet till Carley Carrolls lägenhet som förstås blev totalförstörd.

Gilla Cafe.se på Facebook

– Jag skrek: ”Yo, folk måste gå hem” sade arrangören Abiola Busari till tv-kanalen WFAA.

Se filmen nedan!

Som tur var befann sig Carroll vid detta ögonblick hos den lokala polisstationen för att anmäla tillställningen, och där fick hon veta att hennes lägenhet hade förvandlats till en krater under kvällen. Huset fick evakueras och 50 studenter har fått lämna sina hem då studentboendets hållfasthet ska undersökas. Ingen blev allvarligt skadad av raset.

Vi tar det väl lite lugnare än så här i helgen?

 

Annons

Dela (1)
Tweeta

Annons


Laddar