Annons

Mannen stal från Mikaelas vän när de solade – och åkte på däng

Mikaela Kellner var med sina vänner i Rålambshovsparken i centrala Stockholm när en man kom förbi och stal en mobiltelefon från dem. Han visste dock inte vilka det var han bråkade med.

Joel Linde
Mannen stal från Mikaelas vän när de solade – och åkte på däng

Det är som en scen tagen direkt ur en actionfilm. Mikaela Kellner och hennes vänner var på sin lediga tid ute i Rålambshovsparken i Stockholm när en man kom fram och ville sälja tidningar. De svarade att de inte ville köpa någon, men han var påstridig, vilket fick Mikaela att känna att något inte stod rätt till.

Annons

– Jag tänkte direkt att han försökte hitta något att sno, säger hon till Aftonbladet.

Trots att de inte ville köpa något la mannen en tidning på deras filt, som han sedan lyfte upp igen och gick därifrån. Vad han förmodligen inte visste var att Mikaela och en av hennes vänner till vardags är poliser, och de förstod att han inte bara hade tagit sin tidning med sig.

Gilla Cafe.se på Facebook

– Vi tog tag i honom ganska distinkt och tog ner honom på gräset. Han fattade ganska snabbt att det inte var lönt att göra något motstånd, säger hon.

Och mycket riktigt hittade de en av sina telefoner som mannen stulit. En av hennes vänner tog en bild på gripandet som lades upp på Instagram, och det är uppenbart att mannen inte hade mycket att säga till om.

https://instagram.com/p/BIXjWmNglsZ/

Efter publiceringen har många hört av sig och berättat att de råkat ut för liknande situationer, och Mikaela säger att hon förstår det eftersom tjuven var väldigt skicklig, och att det han gjorde var som ”ett trolleritrick”.

Hon har så klart gripit många personer förut, men det var ändå en första gång att göra det i bikini.

– Jag tvekade inte. Hade jag varit naken hade jag ingripit också. Det är inget som hindrar mig. Det var dock lite komiskt att jag grep honom i bikini, säger hon till Aftonbladet.

Annons

Dela (445)
Tweeta

Annons


Laddar