Shoppingtjänsten köar och handlar H&M x Kenzo-kollektionen åt dig

Om du inte har möjlighet att köa själv men gärna vill ha ett plagg från H&M x KENZO-kollektionen kan du betala 129 kronor för att tjänsten urb-it gör det åt dig.

Olle Arnell  |  Publicerad 2016-11-02 11:37  |  Lästid: 2 minuter
kenzo-hm

I morgon, torsdag, släpps samarbetskollektionen mellan H&M x KENZO. Du kan läsa mer om samarbetet här, om vilka KENZO är här, spana in samtliga plagg här (länk till H&M) och se vilka som är Daniel Lindströms favoriter i kollektionen här.

Baserat på hur det har sett ut utanför butikerna tidigare år när H&M släppt sina designsamarbeten kan det krävas ganska lång tid i kön för den som vill vara säker på att få tag i ett specifikt plagg. Inte minst i storstäderna Stockholm, Göteborg och Malmö.

För dig som bor i Stockholm och som inte har möjlighet att shoppa kläder på arbetstid, inte har lust att stå i kö, eller av annan anledning behöver hjälp med att köpa ett plagg ur kollektionen finns tjänsten urb-it.

Urb-it har funnits sedan ett tag tillbaka och tjänsten går helt enkelt ut på att en person åker och köper de kläder du vill ha och sedan levererar dem till önskad adress. Hemkörning av kläder, alltså.

Så här fungerar det:

  • Ladda ned appen och registrera ett konto.
  • Öppna en chatt med Urb-it och skicka en bild på det eller de plagg du vill ha tillsammans med storlek och ditt telefonnummer.
  • Urb-it ställer sig då i kön till en av de H&M-butiker som släpper plaggen på morgonen.
  • Om Urb-it får tag i ditt plagg får du ett meddelande om det, ber dig betala, och levererar därefter plagget till önskad tid och adress under torsdagen.

Kostnaden för tjänsten är 129 kronor.

Här kan du spana in samtliga plagg från kollektionen (länk till H&M).

Urb-it fungerar i Stockholms innerstad (Kungsholmen, Östermalm, Norrmalm, Södermalm), samt Lilla Essingen och Hammarby Sjöstad. Närförort (Bromma, Solna, Sundbyberg, Telefonplan, Aspudden, Liljeholmen, Hjorthagen, Ropsten, Bergshamra, Danderyds sjukhus, Mörby Centrum, Gullmarsplan, Enskede, Hammarbyhöjden)

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-11-03 15:36