Joel Ågren
Café och King Magazines chefredaktör Joel Ågren skriver om mat, mode, nöje, livsstil och mycket annat.
Jon Olsson: ”Att kapa av taket på min G-Wagon var en väldigt dålig investering”
Serieentreprenören och före detta proffsskidåkaren om gifflar, uppbrott och nedcabbade G-Wagons.
Stockholms Bränneri firar 10 år med färdigblandad Espresso Martini
Skaka, sila, drick, njut.
Kocken Joel Åhlin: ”Flygplansmat och Piña colada är sjukt gott”
Kokboksaktuella kocken Joel Åhlin om favoritköksprylar, flygplansmat och filippinska delikatesser.
Så gör du Joel Åhlins magiska grillade fläsk på spett
Förläng grillsäsongen med kokboksaktuella kocken Joel Åhlins grillade fläskkarréspett med filippinska smaker.
4 hetaste krognyheterna i Stockholm i augusti
Kvarterskrogsrevanscher, barhängsromantik och grillrestauranger. Cafés chefredaktör Joel Ågren listar månadens fyra viktigaste krognyheter i Stockholm.
Teenage Engineering har designat en elmoppe – och den är billigare än du tror
Vässlas nya elmoppe EPA-1 gör succé på vägarna.
Kika in i Gotlands nya lantlyxiga botiquehotell Sibbjäns
Bonngastronomi möter lantlig lyx på Sibbjäns – Sveriges första boutique farmstay.
Modeprofilen Philip Conradsson väljer sina favoriter
Stilprofilen och grundaren av klädmärket Giabe, Philip Conradsson, listar sina personliga favoriter.
Sommartider – 5 klockrena semesterur
På jakt efter ett nytt snyggt armbandsur? Här är fem saltstänkta klockklassiker som håller tiden under semestern.
Modeinspiration: Sommarens snyggaste strandmode
Håll stilen på stranden hela sommaren – med sommarens snyggaste badmode just nu.
Adam Dahlberg: ”Dricksa bara på krogen om du är nöjd”
Stjärnkocken Adam Dahlberg om krögarpytt, krogrecensioner och den perfekta Caipirinhan.
Så gör du Holy Smoke BBQ:s klassiska grillade ostron
Överraska middagsgästerna med sommarens mest minnesvärda aptitretare – hyllade BBQ-restaurangen Holy Smokes grillade ostron.