På söndagarna gillar jag att lägga lite extra tid, energi och kärlek på min frukost.
Jag brukar börja att göra några varma mackor. Man kan förstås själv välja hur man vill göra varma mackor, det är helt och hållet en fråga om preferens, men personligen brukar jag göra dem enligt principen ”tre sorters gris, tre sorters ost”. Parma, salami, serrano, och lika delar mozzarella, Västerbotten och en ordentligt lagrad Herrgård.
Till detta brukar jag försöka tillreda några korvar. Just idag valde jag till exempel en tjockare chorizo. Jag grillar dem i ugnen, något som kritiker gärna hävdar är ofördelaktigt eftersom de då har en tendens att spricka. Men jag väljer att se möjligheterna med det. I sprickorna kan man nämligen stoppa ner saker. Till exempel ost.
När jag har gjort det brukar jag göra dem en extra gång i ugnen. Så att allting smälter ihop ordentligt.
Och ja, jag är alltså din pappa.
Och jag gifte mig alltså med en laktosintolerant vegetarian från Iran.
Och det är förstås inte alls säkert att du någonsin kommer besöka en psykolog. Men om du nu vid något tillfälle ändå gör det, så kommer denna psykolog nästan helt säkert fråga ”hur relationen mellan dina föräldrar såg ut under din uppväxt”.
Och då tror jag att det här ändå kommer vara en vital bit information för helhetsbilden.
Det var allt.
Du kan återgå till att tugga på din egen hand och titta fascinerat på kökslampan nu.