Hoppa till innehåll

Sockerkakan klar!

Bilden är borttagen

Jag och min dotter Dixie valde att baka Carls ekologiska sockerkaka, det första receptet som kom in, och resultatet blev verkligen både saftigt och fluffigt. Och så här såg den ut: Utvärdering, Carls ekologiska sockerkaka: Distraktion vid vabbande: 9/10. Svårighet: 1/10. Saftighet: 8/10. Fluffighet: 6/10. Fettighet: 5/10. Söthet: 9/10. Äggighet: 8/10. Men nu hinner jag inte blogga mer, … Continued

Jag och min dotter Dixie valde att baka Carls ekologiska sockerkakadet första receptet som kom in, och resultatet blev verkligen både saftigt och fluffigt. Och så här såg den ut:

Bilden är borttagen

Utvärdering, Carls ekologiska sockerkaka:

Distraktion vid vabbande: 9/10.
Svårighet: 1/10.
Saftighet: 8/10.
Fluffighet: 6/10.
Fettighet: 5/10.
Söthet: 9/10.
Äggighet: 8/10.

Men nu hinner jag inte blogga mer, måste simultantolka en australiensisk serie om surfande barn åt min dotter.

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.