Hoppa till innehåll

Spotify rekommenderar att du slänger din ”bil-grej”

Titta på bilden ovan. Om du äger en sådan grej kommer du snart behöva slänga den.

Spotify är inte kända för sin hårdvara, men under 2022 lanserade man sin bilaccessoar Car Thing, vars produktion saktades ner några månader senare. Om du tillhör den majoritet som inte är bekant med den här produkten, så lanserades Car Thing som ett alternativ till bilar som saknade en skärm man kan göra kul grejer med. De flesta sådana skärmar har många olika funktioner, men Car Thing kunde bara navigera ditt Spotifykonto.

Nu ger man helt och hållet upp på den här produkten och det innebär inte att man bara slutar tillverka den och uppdatera mjukvaran. Nej, den kommer efter den 9 december i år inte längre att fungera överhuvudtaget.

Vad rekommenderar då Spotify själva att du gör om du mot förmodan skulle äga en bilgrej? Jo, att man återställer den till fabriksinställningar och lämnar in den på lämplig återvinningsstation.

Det är bara morgon men detta kan vara dagens deppigaste nyhet. ”Företag rekommenderar att du slänger en av deras produkter som du antagligen aldrig hört talas om.”

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.