Annons

Body bouildern Steve inspirerar miljontals – låter inte CP-skadan stoppa honom

Anledningen till att den här mannen är en inspirationskälla är inte enbart för att han är mer vältränad än den gemene 43-åringen. Han har nämligen en CP-skada – men vägrar se det som ett hinder.

Sofia Börjesson
Body bouildern Steve inspirerar miljontals – låter inte CP-skadan stoppa honom

Foto: Instagram


Foto: Instagram

Foto: Instagram

I söndags flexade Steve Alexy, 43, sina muskler till publikens jubel under en tävling i Virginia i USA. På tävlingen var också bodybuilder-kollegan Suzy Farren Newman som lade upp det nu virala klippet på Steve med orden: ”Your excuses aren’t valid” och ”Steve has Cerebral palsy, but it doesn’t have him”.

Annons

Nu har miljontals människor inspirerats av hans viljestyrka.

Steves genombrott kom 2011 när han träffade sin personliga tränare Chris Lovelette på gymmet Anytime Fitness Suffolk, skriver The Mirror. Hans träning involverade då mest maskiner och ganska få övningar med fria vikter. Men 2013 fick han upp ögonen för bodybuilding – och han har tävlat sedan dess.

Gilla Cafe.se på Facebook

Gymmet lade häromdagen upp klippet på Steve och uppmanade människor att sprida det ännu mer. De skrev: ”Mannen i den här videon är Steve Alexy. Han har inspirerat andra på gymmet i över fyra år. Vi ber er alla att hålla Steves fantastiska video vid liv genom att dela, gilla och kommentera. Han har varit en inspiration för många av oss, och med sociala mediers kraft kan han nu påverka andra människors liv över hela världen.”

Se klippet här:

Annons

Dela (103)
Tweeta

Annons


Laddar