Är den här snowracern för 3 500 kronor årets vräkigaste julklapp?

Stiga och NN07:s superlyxiga Snowracer.

Kasta stjärtlappen och investera istället i denna ultradesignade dödsmaskin.

Markus Aamisepp  |  Publicerad 2019-10-24 14:41  |  Lästid: 2 minuter

När svensk vinter står runt hörnet är det en del saker man måste förbereda sig inför. Inköp av ljusslingor och sanering av julklappssparkonto är några av dessa. Men det kanske allra viktigaste är vilken åksläde som skall införskaffas.

De flesta är nog beredda på att hålla med om att dundra ned för pulkabackar i full fart är en av de absolut roligaste vinteraktiviteterna. Dels på grund av adrenalinet, dels eftersom det finns risk att kollidera med barrträd vilket intensifierar det förstnämnda.

Har man fortfarande inte hittat årets vrålåk är det kanske hög tid att investera i det etablerade pulkor-och-pingisracket-märket STIGAs alldeles nya designersnowracer.

Det svenska sportvarumärket har nämligen inför julen 2019 infört ett samarbete med det danska modemärket NN07 och plockat fram en ytterst exklusiv specialutgåva av kälkbacksfavoriten Snowracer.

Basen av den minst sagt vräkiga pulkan består av en STIGA Snowracer King Size GT, tillverkad med robust metallram försedd med stötdämpare, Curve Ski System och flera andra finesser. Att den kommer i stor storlek innebär att kälken är något för både gammelfarfar som minsting.

Dessutom har snowracern ett handsytt säte från Tärnsjö Lädergraveri som är leverantörer till märken som Louis Vuitton och Hermés. Vem vill plantera baken på något annat än lyx när man njuter av sin redan pråliga vinterledighet?

Om du är sugen på årets kanske lyxigaste pulka är det läge att vara het på gröten – STIGA X NN07 släpps enbart i sju exemplar. Premiärdatum för snowracern är 5 december och kan köpas för 3 500 kronor via NN07.com, i NN07 Concept Store i Köpenhamn samt ett fåtal exemplar på stigasports.com.

Se fler bilder på årets lyxigaste Snowracer!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-10-24 14:42