Toast Skagen är en gränslöst uppskattad förrätt i alla sammanhang, men kan ibland vara lite lurig att få till så bra som man önskar. Därför bjuder nu kocken Albin Edberg på fem tips som kommer att ta din skagenröra till nästa nivå!

Albin Edbergs fem tips för en otrolig Toast Skagen
1. Majonnäsen! En riktigt tjock majo kommer göra ditt liv lättare. Ställ in oljan i kylen ett tag innan du gör majonnäsen så tjocknar den bättre. Och du gör din Skagen på bara majonnäs, eller hur? Ingen jävla creme fraiche eller gräddfil…
2. Räkorna! Helst färska såklart, men använder du räkor i lag så se till att hänga av dem ordentligt, klämma ur all vätska och hacka dem för att få dem så torra som möjligt.

3. Svartpeppar! Oklassiskt, men tror inte Tore hade misstyckt. Och Jens blir glad, så what’s not to like?
4. Håll dig borta från löken! Räkor, majonnäs, dill, pepparrot, salt och svartpeppar. Rödlök eller gräslök göra sig icke besvär.
5. Ha kul!
Se hela avsnittet här: