Annons
Annons

Svensk i VM-semifinal i FIFA16 – här kan du se matchen ikväll

För dig som klickat dig in på den här artikeln behöver FIFA som spel och fenomen knappast förklaras. Men hur bra är världens bästa FIFA-spelare egentligen? Det får vi svar på ikväll.

Olle Arnell

vm-i-fifa-new-york

VM i FIFA16 spelas just nu i New York. De 2 miljoner deltagarna har en efter en sållats ut till de 32 bästa spelarna i världen och under måndagen inleddes slutspelet. Fotbollskanalen.se har sänt matcherna med svensk kommentering och de finns att se i efterhand här (extern länk). Turneringen är nu framme i semifinal och svenske Ivan Lapanje, 23, från Borås har tagit sig dit genom att vända underläge i både åttondelsfinal och kvartsfinal.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Ivan Lapanje är mångfaldig svensk mästare i FIFA och vann även världsmästerskapen 2013. Så här såg det ut när Ivan och de andra tre semifinalisterna tog sig dit:

Vinnaren av turneringen får 20 000 dollar och en inbjudan till Ballon d’Or-galan i januari nästa år. Tisdagens semifinal och final sänds från 23.00 både på FIFAs Youtubekanal och hos Fotbollskanalen. Mer info hittar du bland annat på Fifa.com.

Annons

Dela (82)
Tweeta

Annons


Laddar